Door: Carlijn

Heel graag wil ik je deze week dit coole colbertje van Rumbl laten zien. Kick en ik zijn er namelijk echt gek op. Vind je hem niet geweldig?! Onwijs leuk op een stoere jeans. Omdat het jasje niet gevoerd en niet zo dik is, kun je er heel makkelijk lange mouwen onder dragen èn je kunt hem ook nog eens het hele jaar door gebruiken. Op een zachte herfstdag lekker buiten, zoals Kick hem hier draagt. En in de winter gewoon binnen, als extra laagje. Zelf vind ik het leuk om er een shirt met print onder te doen, zoals de longsleeve van Relaunch, voor een extra stoere uitstraling, maar een basic wit of grijs shirt kan natuurlijk ook gewoon. Let op, als je het jasje bestelt, het valt redelijk klein. Kick draagt hier maat 104 en dat zit perfect passend.

Kijk hier voor meer details van dit colbertje

Kick 1

Kick 3

Kick 2

Kick 4

Kick 5

Kick 6

 

Klik hier om dit colbertje te shoppen

OF klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

 

 

Wat vind jij van dit colbertje?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie