KICK IN TUMBLE EN RELAUNCH


Door: Carlijn

Wat was het mega koud gisteren zeg! Echt weer voor mutsen, sjaals en wanten. Toch wil ik je een jeans laten zien uit de nieuwe collectie van Tumble. Deze jeans kan namelijk ook met dit koude weertje, prima gedragen worden. Deze slim fit jeans heeft voldoende stretch voor een comfortabele pasvorm. De wassing is echt zo gaaf. Helemaal hip voor nu, met een longsleeve of dikke trui erop. Maar ook dé musthave voor als het voorjaar, over hopelijk niet al te lange tijd, doorbreekt. Ik heb ook alvast het eerste èchte zomeritem van dit seizoen voor Kick aanschaft. Dit staat ook helemaal geweldig op deze jeans, dus dat zal ik je binnenkort laten zien!

Klik hier om deze jeans van Tumble N Dry meteen te shoppen

Tumble Kick

Tumble Kick

 

Klik hier voor de nieuwe collectie van Tumble N Dry

Wat vind jij van deze jeans?

Tags: , ,

Plaats een reactie