KICK IN RELAUNCH


Door: Carlijn

Brrrr….het is nu toch wel écht herfst zeg! De verwarming springt ‘s ochtends zelfs weer aan! Korte mouwen kunnen we nu echt op gaan bergen, dus kom maar op met die longsleeves… Ik heb je al een aantal keer een longsleeve van Kick laten zien, maar er kan er best nog eentje bij, want niks zit zo heerlijk comfortabel bij mijn kleine mannetje als een mooi passend shirt. Deze van Relaunch is ook weer zo gaaf, en heeft een heel fijne pasvorm! Hij wilde er vandaag heel graag zijn witte jeans van H&M bij aan, ik denk dat Kick ook nog maar moeilijk kan wennen aan het feit dat de zomer nu echt voorbij is ;-), en natuurlijk zijn favoriete schoenen van Koel4kids.
Hij vindt zichzelf nogal stoer in dit gave shirt…BAM! Wat vind jij?

Klik hier om deze longsleeve meteen te shoppen

Kick Relaunch

Kick Relaunch

Klik hier om de longsleeve van Relaunch te shoppen

OF

hier om direct naar Relaunch te gaan

 

 

Wat vind jij van deze longsleeve?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie