NANNA IN MINI RODINI


Mini Rodini is een geweldig leuk en trendy kinderkleding merk en de nieuwe collectie van Mini Rodini is dierlijk leuk. Mini Rodini weet elke seizoen opnieuw te verrassen met een collectie bestaande uit opvallende en originele prints. In Mini Rodini kun je lekker opvallen en ben je uniek, het is echt super vrolijke kleding! Eén van die superleuke prints uit de nieuwe zomercollectie is de toekan print. Je vindt deze print op allerlei verschillende items, o.a op een shirtje, jumpsuit, rompertje, legging, mutsje en ook op een leuk jurkje.  Ik koos bij Nanna voor dit leuke jurkje en combineerde ‘m met een mooi crème kleurig vest van Little Paul & Joe. Let’s have fun in Mini Rodini! Get inspired….

Klik hier voor meer details van het jurkje

ldjsnfl

mini rodini nanna-001

DSC_0505-001

lkl

mini rodini orange
Klik hier om het jurkje te shoppen

OF klik hier voor meer Mini Rodini inspiratie

Wat vind jij van deze outfit en het jurkje?

Tags: , ,

Plaats een reactie