KINDERKLEDING REVIEW: LIV IN TUMBLE ‘N DRY


Door: Laura, mama van Liv

En daar was hij dan.. het pakketje van Tumble ‘n Dry! Dit mooie zomerse, maar toch ook stoere vestje zat erin. Mijn dochter Liv was er gelijk dol op! Aan het stofje moest ik zelf even wennen, maar wat een leuk vestje is dit! Hij bestaat uit 2 lagen; de bovenkant is een heel zacht soort kant, de binnenkant is van lekker soepel katoen. Samen met de ritssluiting en zakjes geeft dat juist weer een hele sportieve look!

Tumble ‘n Dry is een merk voor de wat stoerdere meisjes met oog voor detail en laten wij daar nou net van houden! In Liv d’r kast hangen juist wat meer basic kleuren met hier en daar een leuke print, van Mini Rodini en Kids on the Moon tot Zara en H&M. Zelf draagt ze het liefst kleding die lekker zit, girly, maar met een stoer randje.

Dit mooie oranje vestje fleurt elke outfit op en deze kleur staat heel mooi bij een gebruinde huid. Om het zomerse gevoel extra te onderstrepen heb ik hem gecombineerd met het H&M sterrenshortje, een vrolijk shirtje en schoenen met franjes. Ook bij een relaxte look staat hij super. Liv draagt hem hier met de grijze harembroek van Petit Bo en flamingo shirt van de Zara. En als klap op de vuurpijl een match met Liv haar eigen inbreng.. haar grijze tule rok, New Balance en a touch of pink en tijgerprint.

Al met al.. Met dit vestje kun je alle kanten op, echt heel leuk dat mijn dochter hem aan haar garderobe kan toevoegen. Ik weet zeker dat hij vaak en met liefde gedragen zal worden!

Klik hier voor meer shopping details van dit vestje

liv16

liv11

liv13

liv14

liv15
Klik hier om dit vestje te shoppen
OF klik hier voor de webshop van Tumble ‘N Dry


Wat vind jij van dit vestje en deze outfits?
Tags: ,

Plaats een reactie