KICK IN ZARA KIDS


Door: Carlijn

Vandaag laat ik je deze ‘washed outfit’ van Zara zien. Deze winter zie je, niet alleen voor girls, maar ook voor boys, broeken in allerlei kleuren. Voor mijn kleine boy moet ik nog een beetje wennen aan al die gekleurde jeans. Ik ben geneigd om steeds te gaan voor een licht- of donkerblauwe of grijze jeans. Met deze bordeaux-rode regular jeans speel ik toch nog een beetje op safe voor mijn gevoel, maar wel ook net ff dat kleurtje. De jeans heeft een echte stoere look door het washed effect. Omdat de jeans het kleurtje al heeft ben ik voor een grijs sweatshirterop gegaan. Kick wilde zelf heel graag zijn jeansblouse van De Bijenkorf eronder aan, maar met een basic wit t-shirt kan het ook heel goed.
En….Kick was zo onder de indruk van de 3D-bril die hij in de bios kreeg afgelopen week, dat hij deze perse op wilde zetten 😉

Klik hier voor de jeans  OF hier voor het sweatshirt

Zara Kick

Zara Kick

Zara Kick

Klik hier voor de washed jeans

OF Hier voor het washed sweatshirt

 

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie