KICK IN GSUS SHORT


Door: Carlijn

Het is gelukt! De outfitfoto’s van deze week heb ik gewoon buiten in het zonnetje kunnen maken, wat heerlijk! Het item dat ik je vandaag laat zien zou Kick vanaf vandaag het liefst iedere dag dragen. Ik heb het natuurlijk over deze ge-wel-di-ge broek van Gsus. Ik had het vorige week over de knallende kleuren op het shirt van Tumble, maar kijk dit exemplaar in de kleur ‘flame orange’ eens; hoe knallend is dat?! Persoonlijk vind ik dat een stoere short niet mag ontbreken in de kledingkast van een kleine boy dit voorjaar. Stoere sneakers eronder, een leuk shirtje erop en je hebt een top outfit. Fijne en zonnige dag vandaag!

Klik hier voor meer details van deze broek

halsksj

Klik hier om de broek te shoppen

Wat vind jij van deze broek?

Tags: ,

Plaats een reactie