KICK IN TUMBLE SUNSET


Door: Carlijn

Jeeeej! Het is nu echt al bijna lente! Tijd dus om (eindelijk) mijn eerste echte zomeritem voor Kick aan jou te laten zien. Dit heerlijke ‘gold beach’ t-shirt van Tumble ‘N Dry met de tekst SUNSET zorgt echt voor die zomerkriebels, waar ik zo lang op heb gewacht. Meteen toen ik dit shirt zag was ik verkocht. De tekst en de kleuren zijn zo pakkend dat ik mijn ogen er niet meer vanaf kon houden. Kick vond zelf dat hij voor de foto’s in dit shirt toch echt een zonnebril op moest zetten. Al noemt hij het uiteraard niet, volgens mij krijgt hij dezelfde kriebels als ik ;-). Jij ook??

Klik hier om dit shirt meteen te shoppen

Kick Tumble sunset

Kick Tumble sunset

Kick Tumble sunset

Klik hier om naar de site van Tumble te gaan

Wat vind jij van dit t-shirt?

Tags: , ,

Plaats een reactie