KICK IN COLOR ME WHIMSY


Door: Carlijn

Vandaag wil ik een geweldige army groene broek met je delen, met leuke regendruppels erop. Hij is aan de binnenkant warm gevoerd met zachte stof, heerlijk dus voor deze frisse dagen. Free tipte mij over deze te gekke ‘Rain Drop Winter Legging’ van de webshop Color me Whimsy. Color me Whimsy is een online kinderkleding winkel uit New York. Ze leveren kinderkleding uit Zuid Korea, over de hele wereld. De collectie bestaat uit veel zachte sweat en fleece pants, hoodies en sweaters. Ik vind het echt een supergave webshop. Stuk voor stuk hippe items, van heerlijk soepel materiaal, zowel voor jongens als voor meisjes. Veel artikelen uit de collectie zijn unisex, zo ook deze legging die ik voor Kick shopte. Bij een legging denk je snel aan een meisje, maar omdat deze dus lekker ruim valt en niet strak om de benen zit kan deze ook heel goed door boys gedragen worden. Ik vind het leuk om dit soort broekjes af te wisselen met jeans. Jij ook?

Klik hier voor meer details van de legging

DSC_0070

DSC_0072

DSC_0031

DSC_0027

Klik hier om Color me Whimsy te gaan

Wat vind jij van Color me Whimsy?

Tags: , ,

Plaats een reactie