KICK IN SCOTCH EN TOOTSA


Door: Carlijn

Wat houd ik toch van Scotch! Voor de trouwe Kindermodeblog-volger was het vast al langer duidelijk dat Scotch Shrunk & Scotch R’belle een favoriet kinderkleding merk van ons is, en volgers noemen Scotch Shrunk & Scotch R’Belle ook zelf vaak als hun favoriete merk. Vandaar vandaag weer een keertje Kick in Scotch ;-). Bij van Tilburg online shopte ik in de sale twee sweatshirts voor Kick. Ik heb de grijze gecombineerd op zijn Tootsa MacGinty sweatpant. Dit shirt draagt Kick nu, maar kan hij ook prima door dragen in het voorjaar als we weer zonder jas naar buiten kunnen. Ik kan niet wachten!

Bij van Tilburg online is er een zeer ruime keuze uit Scotch Shrunk en Scotch R’Belle. En als je dan toch bezig bent kun je meteen ook voor jezelf je slag slaan, want voor jou is er ook genoeg te vinden 🙂

Klik hier om deze sweatshirts te shoppen

Kick Scotch

Kick Scotch

Klik hier om naar van Tilburg online te gaan

Wat vind jij van Scotch Shrunk?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie