KICK IN TUMBLE ‘N DRY EN COST:BART


Vandaag schijnt de meest beruchte maandag van het jaar te zijn, waarin schijnbaar een heleboel mensen het niet zo naar hun zin hebben. Tijd dus voor een lekkere dosis kindermode inspiratie op de blog over kindermode waar je blij van wordt. Met een knipoog natuurlijk! Is it Friday yet?
Kick draagt hier een shirt van Cost: Bart, ja eigenlijk veel te groot, maar het staat zo funny en stoer op deze supergave jeans van de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry. Deze jeans heeft een wassing waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Hij is echt heel mooi lichtgrijs en de smalle pijp maakt ‘m extra cool. Voor Kick zijn de pijpen nog iets te lang, dus die heb ik omgeslagen en dat vind ik juist helemaal leuk! Ik zeg, happy monday. Jij ook?

Klik hier voor meer details van deze jeans

nannaa 2251234

nannaa 24212234

 Klik hier om de jeans te shoppen

en hier om het shirt te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Tags:

Plaats een reactie