NANNA IN FILEMON KID EN SCOTCH R’BELLE


Vandaag wil ik een superleuk vest van het Zweedse merk Filemon Kid aan je laten zien! Dit zacht roze met beige vest heeft een hele gave berenkop op de rug. De binnenkant is leuk en speels gevoerd met oranje stof. Ik heb ‘m gecombineerd op die geweldige all over print legging van Scotch & R’Belle. Maar je kunt natuurlijk ook voor een rustigere onderkant kiezen. Get inspired!

Over Filemon Kid
Het Zweedse kinderkleding merk Filemon Kid is nog vrij nieuw maar heeft inmiddels al een paar geweldige collecties uitgeleverd. De prints zijn erg stoer en opvallend, maar ook erg kinderlijk en speels. Een aanrader voor diegene die graag iets nieuws ontdekken!

Klik hier voor meer details van dit vest

2115421jkh
nanni

1212
Klik hier om de Scotch legging te shoppen

OF hier om dit vest te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie