ZACHT BABYKLEDING NIEUWE WINTERCOLLECTIE 2014


De nieuwe babycollectie van Z8 is uitgeleverd en wat een stoere en gave collectie foto’s heeft Z8 gemaakt. Deze zijn über cool en super zoet tegelijk. Wauw! Dit moeten we gewoon even met je delen. Wat een coole strikjes, sterretjes, koptelefoons en andere zachte prints zien we terug. De collectie van Z8 is stijlvast en voelt vertrouwd aan. Heerlijk spul voor je pasgeboren baby maar ook te gek om cadeau te geven. Elke moeder en vader is blij met leuke Z8 babykleding!

Barbershop, haircuts & shaves!
Een heel nieuw thema voor de Newborn Collectie winter 2014! De kleuren navy en soft blue worden gecombineerd met warm grijs melee en zilveren details en voor de meisjes zijn er items in soft pink in combinatie met navy. De kleuren sluiten aan op het eerder geleverde zomerprogramma en de never out of stock collectie van Z8 Newborn. All- over geprinte sterretjes zijn terug te vinden op broekjes, mutsjes en jumpsuits en kunnen door zowel jongens als meisjes gedragen worden. De zachte longsleeves met fancy prints mogen natuurlijk niet ontbreken: zo is er een soft blue shirtje met geprinte koptelefoon, let’s turn the music en er is voor de meisjes een soft pink shirtje met geprinte parelketting.

Maak de outfit compleet met bijpassende sokjes en mutsjes of een zacht gebreid vestje. Voor onderweg zijn er deze winter weer grof gebreide vestjes, gevoerd met zacht teddy stof in navy en soft pink. Nieuw dit seizoen zijn de leggings voor de meisjes! Leuk in combinatie met de longsleeve jurkjes. Alle items zijn verkrijgbaar in de maatjes 50 t/m 68. Waar wacht je nog op? Ga snel verder kijken en oordeel zelf. Leuk fo niet?

Klik hier om de collectie te bekijken

Vastleggen in volledig scherm 26-6-2014 140209

Vastleggen in volledig scherm 26-6-2014 140221

Vastleggen in volledig scherm 26-6-2014 140154

Vastleggen in volledig scherm 26-6-2014 140235

Vastleggen in volledig scherm 26-6-2014 140216
Klik hier om de nieuwe collectie te shoppen

Wat vind jij van deze collectie?

Het Z8 pakketje is gewonnen door Manja Meijer! Gefeliciteerd!! Stuur je even een mailtje naar info@kindermodeblog.nl inclusief Facebook link? Dan komt het pakketje zo snel mogelijk jouw kant op. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Plaats een reactie