KINDERKLEDING REVIEW: YASMIN IN SILIVIAN HEACH


Door: Leontien (mama van Yasmin)

Ruim een week geleden kwam er een mooi pakketje binnen van Gooische Kleertjes.nl met hierin de stoere spijkerblouse van Silvian Heach. Nu is mijn dochter Yasmin van ruim 2,5 jaar dol op roze, jurken en prinsessen dus ik was erg benieuwd wat ze van de spijkerblouse zou vinden. Maar hij viel helemaal in de smaak. Ik denk vooral vanwege de glitters die op de voorkant zitten.

Door de 3 drukknopen per manchet/mouw, kun je de mouw makkelijk een stukje omslaan zonder dat deze open gaat staan.
Je kunt van de mouw zelfs een driekwart mouw maken en vastmaken door middel van een drukknoop. Qua pasvorm zou ik een volgende keer kiezen voor een maatje groter dan dat Yasmin normaal heeft, het is toch Italiaans.

Ik kende het merk Silvian Heach nog niet, tenminste niet voor kids, maar ik ben gelijk verder gaan kijken naar de collectie van dit merk en heb al wat leuke dingen gespot. Ik heb deze spijkerblouse gecombineerd met een spijkerbroek van Zara en Nike sneakers voor de stoere look, maar ook met een tule stroken rok van Name it en Reg Rags laarzen, voor de iets meer meisjes achtige look. Het fijne van spijker is dat het zo makkelijk te combineren is.

Klik hier voor details van de jeans blouse

Silvian Heach

Silvian heach 2

Silvian Heach 3

Klik hier om de blouse te shoppen

OF Klik hier om meer Silvian Heach te shoppen

 

Wat vind jij van deze jeans blouse?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie