CHILDREN SALON = WEBSHOP V/D WEEK


Wauw! Wat een keuze bij deze webshop! Met meer dan 250 designers kun je hier letterlijk verdwalen tussen de kinderkleding merken! Want to shop ’till you drop? Dat kan bij Children Salon! Deze super leuke Engelse webshop heeft voor iedereen wat wils, van de bekende merken Scotch R’belle, Mini Rodini, Stella McCartney en Supertrash tot kinderkleding collecties van Prada, Versace en Dolce & Gabbana. Children Salon zit bovenop de laatste trends en komt regelmatig met te gekke nieuwe merken, kortom: alle fashionmoms kunnen hier hun hart ophalen! Verzenden is wel iets duurden dan bij een Nederlandse shop, maar dat is Children Salon zeker waard! En erg lang wachten op je bestelling is niet nodig, bezorging in Nederland duurt maximaal 2 tot 4 werkdagen!

Naast de overweldigende keuze op kleding gebied, vind je bij Children Salon ook leuke cadeautjes, beddengoed, accessoires, knuffels én een keur aan geweldige kinderschoenen!

Wanna shop ’till you drop? Klik dan hier om te shoppen bij Children Salon

Quis Quis

Te gekke ballon jurk van Quis Quis

Tartan baby

Hoe cute is dit tartan babypakje?

Molo

De nieuwste items van Molo kids!

Klik hier om lekker bij Children Salon te shoppen

Wat vind jij van deze webshop?

Tags: , ,

Plaats een reactie