WINTERPRINSES MET LALUZZ


Met de spaanse schoentjes van Laluzz voelt ieder meisje zich als een klein prinsesje! En, deze schoenen horen niet altijd alleen maar thuis in de verkleedkist. Combineer met leuke rode, zwarte en witte items en je kleine meid kan zich (thuis) een echte prinses voelen! Zeker in de winter zijn er genoeg items te vinden die matchen met de schoentjes van Laluzz. We hebben een lookbook voor je gemaakt met allemaal toffe items die perfect passen bij de schattige spaanse schoentjes. Naast dit toffe glanzende exemplaar in rood met witte stipjes zijn de schoentjes in veel meer verschillende kleuren, materialen en printjes te krijgen! En als je kleine meid écht als een Spaanse flamenco danseres verkleed wil gaan, dan heeft Laluzz de meest uiteenlopende Spaanse jurkjes voor je online staan!

Klik hier om de spaanse schoentjes te shoppen

Laluzz lookbook

Alle overige items zijn van Zara.com

schoentjes lint

Tip: deze schoentjes zijn ook super leuk voor onder de kerstboom!

Klik hier om meer Spaanse schoentjes te shoppen

Heeft jouw dochter al Spaanse schoentjes?

 

Plaats een reactie