Olivia in outfit van Laluzz


Door: Jo

Dit jaar geen verjaardagsstress; het eerste verkleedjurkje ooit huize Jo&Co ingesleept (daarna volgden er nog meer….veel meer….) viel 6 weken voor de de wisseling van baby naar peuter uit elkaar. Het zal wel iets te maken hebben met het feit dat Jade met haar 5 jarige lijf probeerde of zij het flamencojurkje nog paste. Maat 92 welteverstaan. Bij voorbaat al gedoemd te mislukken. Maar ik nam het opvoedkundig advies ter harte: ‘ leren is proberen’ En dus ‘KRAK’ zei het al half verteerde jurkje (stukgespeeld). Tot grote ontsteltenis van babyzusje (toen nog wel) en dikke tranen van Jade. Dag succesjurkje je was het geld dubbel en dwars waard….

Olivia is nu twee. Twee jaar en een dag om exact te zijn. Zelf vond ze zichzelf een half jaar al terug rijp voor de teribble two fase; deze mama hoopt dat ze dan ook een half jaar eerder stopt met peuterpuberen….. Het liefste morgen al… Ik heb een beetje moeite met die verjaardagen zo tot en met 4 jaar (naar school; het lege nestsyndroom) en bij Olivia als jongste al helemaal! Ik ben in een aanloop van zo’n switch in getallen (en laten we toegeven: wat merk je er nou van ze is echt niet van de 1 op andere dag een ander kind?!) in fase van labielheid. Dag babytijd….! Hallo peuter!

En dus arriveerde het pakketje van La luzz ruimschoots op tijd, want als ik aan verkleedjurkjes denk kom ik automatisch bij La Luzz uit! Hoe fijn! En uitpakken blijft, ook al wetende wat de inhoud is, één groot feest. De jurken van La Luzz laten zelfs een moederhart een sprongetje maken; het prinsesje zit in deze mama nog heel diep verscholen.

La Luzz, ik heb er al vaker over gejuigd, heeft het grootste assortiment met hippe Spaanse (verkleed)kleding voor kleine en grote prinsessen. Spaanse schoenen, spaanse flamencojurken en accessoires rechtstreeks geïmporteerd uit Spanje. Omdat alle artikelen rechtstreeks uit Spanje –dus zonder tussenhandel- gehaald worden, kunnen ze de prijzen laag houden. En daarom is La Luzz al vanaf het begin een gouden concept; betaalbaar en prima kwaliteit. De levering is zeer snel (vanaf 50 euro gratis verzenden) en mocht je het even niet weten wat betreft maat; de klantenservice staat altijd klaar om je te helpen. Fijne service!

Olivia’s hoofdprijs: een roze jurk met zwarte stippen en satijnen ruches, bijpassende schoenen, haarklem en waaier! Bij zo’n kado weet ik bij voorbaat al dat ik geen verjaardagsoutfit hoef aan te schaffen en ja hoor de jurk mocht niet meer uit en de reacties waren overweldigend (mede door het stralende koppie er boven). Olivia heeft de tussenliggende periode overbrugd met respectievelijk een paashaaspak en prinsessenjurken maat ‘ struikelen gegarandeerd’ . Maar nu met haar eigen jurk geen geruzie en gestruikel meer. Kortom, La Luzz altijd een succes! Check de foto’s van onze tweejarige maar….

Laluzz_verkleedkleding

spaanse schoentjes

Flamenco jurk

Flamenco jurk-laluzz

Flamenco jurk-laluzz-2

spaanse schoentjes

spaanse schoentjes-laluzz

Spaanse kinderkleding spaanse verkleedkleding-laluzz

 

Bekijk hier de webshop van Laluzz

Tags:

0 Reacties

  • door Esther
    Posted 15 oktober 2012 20:28 0Likes

    Echt te cute Jo! En die foto’s, geweldig! Ook weer erg leuk om te lezen.

Plaats een reactie