LALUZZ = WEBSHOP V/D WEEK


Zoek je nog een origineel cadeautje voor sinterklaas? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Laluzz. Deze online verkleedwinkel verkoopt prachtige flamenco jurken in allerlei kleuren en uitvoeringen. Met natuurlijk bijpassende schoentjes inclusief hak. Naast schitterende Spaanse outfitjes voor meiden, kun je hier ook terecht voor een compleet Spaanse outfit voor jongens. Van Spaanse Zorro hoeden tot sombrero’s. Je kunt je zoon zelfs omtoveren in een echte, stoere Spaanse Torreador!

Om te vieren dat het alweer bijna pakjesavond is, regent het spetterende sint aanbiedingen bij Laluzz. Zoals een aantal (prinsessen)jurkjes en glitterhakken met een flinke korting. Zonder verzendkosten! Om het nog leuker te maken: bij elke bestelling vanaf € 50 krijg je een gratis setje kindermake-up thuis gestuurd.

Check hieronder de mooie verkleedkleren die bij Laluzz verkocht worden. Zit jouw kindje middenin de verkleedfase en kun je daarom niet wachten om iets te kopen? Waar wacht je nog op!

Klik hier om lekker bij Laluzz te shoppen.


Klik hier om lekker te shoppen bij Laluzz!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie