Mooie Spaanse jurk bij La Luzz


Door: Laura

Toen ik zelf nog een jong meisje was vond ik verkleden altijd fantastisch. Dan was je even iemand anders. Mijn zusjes en ik hadden een grote verkleed ton. Deze zat vol met oude bloemetjes rokken, hoedjes, sjaaltjes en hakjes die van mijn moeder en oma waren geweest. We verzonnen de mooiste creaties en vonden onszelf prachtig!

Mijn dochter houdt ook van verkleden. Zij heeft het liefste prinsessenjurken aan. Natuurlijk compleet met stafjes, tiara’s en hakschoentjes. Nu werd het wel weer eens tijd om een mooie jurk aan haar verzameling toe te voegen. En hoe fantastisch is het voor zo’n klein meisje om zo’n mooie flamencojurk te dragen?!

Bij La Luzzvond ik een mooie flamencojurk, rood met wit. Helemaal de spaanse kleuren. Maar ze hebben de jurken ook in andere kleuren zoals groen met wit en roze met zwart. (misschien leuk voor de volgende bestelling!)
Op La Luzz verkopen ze ook de bijpassende accesoires. Dus kreeg Farah er ook een waaier en een haarbloem bij. En als klapstuk natuurlijk de flamenco schoenen!! Ze verkopen de échte flamenco kinderschoenen in bijvoorbeeld rood met witte stippen maar ook de prinsessenschoen. Ik heb voor Farah de prinsessenschoentjes besteld. Dit combineert gelijk leuk bij haar prinsessenjurken. Ze zijn nog iets aan de grote kant, maar zo heeft ze er lang plezier van! Het zijn tenslotte schoenen voor in haar verkleedkist, dus iets te groot is geen probleem!

Wat heel fijn is, de prijzen op La Luzz vallen reuze mee! En geloof me, Farah haar gezicht toen ze haar pakketje opende was goud waard!
Flamenco jurk_meisje

spaanse flamenco schoenen
Like Laluzz op Facebook     FACEBOOKACTIE: Voor alle prinsessen op prinsjesdag!
Alléén vandaag 10% korting op het gehele assortiment met kortingscode: PRINSES10. Veel shopplezier!

Bekijk de webshop van La Luzz

Is jouw kindje ook zo dol op verkleden?

Tags: , , ,

Plaats een reactie