AMY IN LITTLE PIECES


Door: Priscilla (mama van Amy)

Mag ik mij eerst voorstellen? Ik ben Amy, een fashionista pur sang. Heb ik een bepaalde stijl? Nee, ik hou van alle stofjes, merken en stijlen die mij mezelf maken.

Mama’s doen het wel vaker, een kledingstuk te groot kopen. Normaliter houden we hier niet van, maar dit rokje van Little Pieces staat geweldig oversized! Nu kan ik het item dragen als maxi rok (stiekem dus wel een paar maatjes te groot) Maar geef me eens ongelijk? Dit rokje verdwijnt voorlopig niet uit mijn grote kast, waar netjes gerangschikt al mijn kleertjes worden bewaard. Ik draag mijn outfit met een singlet top, een furry jas en mijn lievelingslaarzen. We houden ook erg van accessoires, zoals de leuke muts op de foto’s hieronder!

Amy vind het prachtig, het liefst combineert ze het rokje van Little pieces nog met haar pyjama! De outfit rockt niet alleen voor alledaags, maar is ook prima te dragen op een leuk (kinder) feestje! Kortom het rokje van Little Pieces maakt de outfit hip & stoer!

Klik hier voor meer details van dit rokje

Amy 2

Amy 3

amy 4

Amy 5

Klik hier om de rok te shoppen

OF Klik hier om naar Little Pieces te gaan

 

Wat vind jij van deze rok?

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie