KINDERKLEDING REVIEW: BENTE IN LITTLE PIECES


Door: Elma (mama van Bente)

Wat leuk, we zijn uitgekozen om een trui van Little Pieces te reviewen! Ik heb het merk al een aantal keren voorbij zien komen op kindermodeblog, maar heb er zelf nog niets van in huis. Dit is een mooie kans om eens een kledingstuk van ze uit te proberen. De stijl bevalt me zeker en het is ook nog eens goed betaalbaar, dus ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit en de pasvorm. Ik ben graag bezig met de kleding van mijn kinderen. Ik heb een zoon en een dochtertje en vind het leuk om verschillende stijlen bij ze uit te proberen. Vooral bij Bente wissel ik veel van stijl. Soms in een lief jurkje (wat ze zelf het liefste draag), de andere keer heel kleurig en sportief en soms heel stoer in verwassen skinny denim met zwarte top. Toen ik de sweater van Little Pieces zag was ik meteen verkocht. En aangezien er een roze dierenprint opstaat wist ik dat het ook bij Bente wel goed ging komen. Zelf houdt ze meestal niet van truien, maar over deze is ze meteen enthousiast. Dit komt door de print, maar zeker ook door de heerlijk zachte binnenkant. Ook vind ik de pasvorm erg goed. De trui is lekker lang en staat dan ook super leuk op een legging met sneakers eronder. Bente is erg blij met haar nieuwe stoere outfit en wil deze heerlijke sweater dan ook niet meer uit!

Shop hier een look a like van deze trui

Bente

Bente 2

Bente 3

 

Bente 5

 

Klik hier om een vergelijkbare trui te shoppen

OF Shop hier meer Little Pieces

 

Wat vind jij van deze trui?

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie