GEZOCHT: REVIEWERS LITTLE PIECES


Little Pieces is een vrij nieuw kindermode merk. Op Kindermodeblog zie je dit merk steeds vaker voorbij komen omdat wij de collectie en kinderkleding van Little Pieces zo superleuk vinden! Niet geheel onbelangrijk ook, alle items zijn fijn geprijsd. De collectie is leuk te mixen en te matchen met andere kinderkleding merken. En er is goed nieuws voor de mama’s met boys…. ook voor hippe jongens is er binnenkort Little Pieces verkrijgbaar.
Nu over tot de orde van de dag! Kindermodeblog zoekt maar liefst 4 reviewers voor 4 verschillende truien met dierenkop erop. We zoeken meisjes in de maat van 98-104-110. Geef je op door een mailtje te sturen naar review@kindermodeblog.nl en wie weet ontvang jij binnenkort een trui met dierenkop erop die je mag reviewen op Kindermodeblog.

Vermeld de volgende gegevens:
* Onderwerp: Little Pieces trui
* adres
* maat
* korte motivatie
* foto’s dochter

Klik hier voor meer Little Pieces inspiratie 

Klik hier om naar Little Pieces te gaan

OF klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt


Ga jij je opgeven voor deze review?

Tags: ,

0 Reacties

  • door Hester van der Jagt
    Posted 4 oktober 2013 07:30 0Likes

    Hoi ! Kan iemand toevallig een tip geven hoe Little pieces als maat valt. Als ik een jurkje van maat 110/116 pak…valt deze heel groot ?

Plaats een reactie