KINDERKLEDING REVIEW: MAEVE IN LITTLE PIECES


Door: Kim (mama van Maeve)

En toen….lag deze geweldig mooie sweater van Little Pieces bij ons op de deurmat. Wauw wat is hij stoer en zo lekker zacht, Maeve is er net als ik helemaal weg van! Leuk om te combineren met een skinny jeans of bedrukte legging. Één van mijn hobby’s is om alle drie mijn dochters zo leuk mogelijk te kleden en aangezien dit een dure hobby is, vind ik Little Pieces het ideale merk, erg betaalbaar en zeker stoer, en dat is ook de stijl waar ik mijn dochters graag in zie. Het zwarte leren rokje van dit merk heb ik al gescoord voor mijn oudste dochter, ook erg leuk om te dragen met een sweater en een sneaker of bikerlaarsje. Ik heb voor Maeve nu voor een skinny en een panterlaarsje gekozen. Ik ben zelf helemaal weg van de panterprintjes, aztec prints en bontjes, zolang het allemaal maar goed gecombineerd wordt! Mijn oudste dochter Loïs van 6 jaar begint nu haar eigen smaakje te krijgen, prima maar soms wel lastig, ik heb met haar dan ook een afspraak dat we alleen iets kopen wat we samen mooi vinden! Dat werkt tot nu toe prima! Mijn jongste dochter Liv van bijna 2 jaar zie ik nog graag ik rokjes, jurkjes of leuke bedrukte leggings, met een cowboylaarsje of sneaker! En zolang Maeve nog alles mooi vind wat ik voor haar meebreng, kan ik nog lekker even los gaan, en zal ze deze mooie sweater van Little Pieces dan ook vaak gaan dragen!!!

Klik hier voor meer details van deze trui

Maeve

Meave 2

Meave 3

Meave 4

 

Klik hier om de tijgertrui te shoppen

OF Klik hier om bij Little Pieces te shoppen 

 

Wat vind jij van de tijgertruien van Little Pieces?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie