BONBON ON THE BLOCK LOVES DADS


De BonBon on the block <3 dads campagne is back! De campagne geeft een kijkje in het leven van vijf trendy vaders en hun kroost. Met foto series, looksbooks en een sfeerfilm vang je een glimp op van de onvoorwaardelijke liefde van deze hippe papa’s! De editie van dit jaar staat in het teken van ‘favorite things’. Zo selecteerden de vaders hun favoriete items en looks voor deze winter. Dit jaar heeft de campagne nog een extra laag gekregen door de samenwerking met kunstenares Roxanne Dekker. Zij heeft de lievelingsliedjes van de vijf papa’s verwerkt tot een artwork wat onderdeel is van de lookbooks. Laat je inspireren!

BONBON artworks

De artworks van papa’s favorite songs made by Roxanne Dekker

lookbook1

Lookbook2

Jandino Asporaat met zijn zoontje

Lookbook 11

Lookbook 12

Lookbook foto’s

bonbon4

bonbon3

bonbon1

bonbon

Lancering van de <3 Dads campagne

Klik hier om het lookbook van deze campagne te bekijken

OF Klik hier om lekker bij BonBon on the Block te shoppen

Wat vind jij van het campagne lookbook?

Tags:

0 Reacties

Plaats een reactie