SHOPPING SNAPSHOTS: BONBON ON THE BLOCK

Deze week ging ik even langs bij de Rotterdamse kinderwinkel BonBon on the Block. Kennen jullie dat gevoel, dat je het liefste gewoon meteen de hele winkel zou willen kopen? Ooowh! Echt alles wat daar hangt, ligt en staat vind ik leuk. Bij Bonbon on the Block vind je mijn vaste prikkie favoriete merken als Mini Rodini, Bobo Choses en Kidscase, maar ook de nieuwste snoepjes in de wereld van kindermode als Bla bla Monkey, Blune en Hello Apparel. Ook schattige schoentjes, slofjes, coole rugzakken en leuke schrijfboekjes doen je hartje sneller kloppen. Ik word gewoon enorm blij van die winkel! Ze hebben gelukkig een online shop, maar in het echie vind ik BonBon on the Block nóg leuker! Wat jullie?

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with b1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with b1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Klik hier om naar BonBonontheBlock te gaan

 

Zijn jullie al wel eens bij deze winkel geweest?

Plaats een reactie