HIP IN DE HERFST MET SOFT GALLERY


Tijdens ons dagelijkse surfrondje komen we ook altijd even langs Orange Mayonnaise, en daar viel ons deze week de mooie collectie van Soft Gallery op. Dit Deense merk laat zich inspireren door lokale en internationale kunstenaars, en het resultaat is een super gave collectie met opvallende, artistieke prints die toch hartstikke draagbaar is! Combineer met een leuke basic om je print er lekker uit te laten knallen, of doe juist lekker gek met een printed legging voor een vrolijk effect! Ze hebben een paar super mooie herfstkleuren in de collectie zitten, dus laat je inspireren door deze lookbooks en veel shop plezier;)

Klik hier om Soft Gallery te shoppen

lookbook girls

boys lookbook

Klik hier om Soft Gallery te shoppen

Wat vind jij van dit merk?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie