SNEAKPEAK ZOMER’14: TUMBLE ‘N DRY, NATURINO & MORE!


PR4KIDS is verhuisd! Tijdens de officiële opening van de showroom gisteren kreeg Kindermodeblog een rondleiding door de nieuwe showroom én konden we ons alvast vergapen aan de zomercollectie ’14 van onder andere Tumble ‘n Dry, GSUS, Beebielove, Naturino, Little Miss Juliette, Room Seven en Red Rag! Hieronder wat musthave items die wij op deze dag tegenkwamen..

PR4KIDSDe showroom van PR4KIDS was méér dan goed gevuld met de zomercollectie ’14 van de leukste merken!

PR4KIDS3

PR4KIDS5

Collages1Zoals je wel kunt zien konden we uit de Tumble ‘n Dry collectie maar moeilijk de leukste items kiezen. De hele collectie is super stoer en bijna ieder item heeft wel iets wat het tot een musthave maakt! Onze top favoriet voor girls is toch wel het zwart/grijze luipaardprint shirtje met vleermuis mouw! En als we dan écht moeten kiezen is ons favoriete items uit de jongens collectie het sjaalkraag shirt!

Collages2Super cute jurkjes van Little Miss Juliette!

PR4KIDS1De schoenen collectie van Red Rag is echt super! Dit zijn de twee toppers die wij hebben uitgekozen, maar met zoveel moois was het moeilijk kiezen!

PR4KIDS2Ook Naturino was goed vertegenwoordigd bij PR4KIDS! Vooral de mintgroene schoentjes met studs trokken onze aandacht! WAUW! En natuurlijk de regenlaarsjes, helemaal hot!

room seven tas-001En, last but not least, hebben we deze super gave tassen van Room Seven gespot! Super stoer voor je kids, maar ook voor mama zelf;)

Wat is jouw favoriete item uit deze S14 sneakpeak? 

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie