Door: Danielle (mama van Romae)

Wow, wat leuk dat wij mogen reviewen! Maar ik vind het wel lastig kiezen voor een driejarige in de stoere collectie van Gsus. Heel eerlijk gezegd zie ik mijn steeds groter, wijzer en bijdehanter wordende kleine meisje namelijk toch het liefst nog lekker klassiek. Jurkjes, rokjes, vestjes en broeken in donkerblauw, camel, grijs en wit zijn bij mij favoriet en ik combineer het liefst met (Bretonse) streepjes, ruitjes of stipjes. De kast van Romae is dan ook gevuld met kleding van Jottum, Esprit en Z8 aangevuld met basics van Zara en H&M. Het karakter en de smaak van Romae is daarentegen veel stoerder, sportiever en kleurrijker en past prima bij de kindercollectie van Gsus. Mamma moet er dus aan geloven!

Romae en ik kiezen en reviewen de blauw, rood gewatteerde winterjas Liva van Gsus. Een goed vallende, mooi afgewerkte jas met leuke details. En ondanks dat het buiten nog 19 graden is, wil Romae de jas direct aan. Een goede eerste indruk dus! De jas is lekker warm, stoer, sportief en comfortabel. Ook niet onbelangrijk, de jas heeft een soepele, kindvriendelijke plastic rits, lekkere zakken en een fijne capuchon.

Wij combineren de jas met een stoere jeans en sneakers en donkere skinnyjeans met rode laarsjes, maar eigenlijk past de jas prima bij iedere casual/sportieve outfit. Na deze review moet ik erkennen dat sportieve en stoere kleding ook prima bij mijn meisje past. Deze jas wordt nu al naar veel tevredenheid gedragen en biedt ook meer dan genoeg warmte en comfort voor herfstige bos- en strandwandelingen.

Klik hier voor meer details van deze jas

Romae

Romae 2

Romae 3

Romae 4

 

Je shopt deze jas hier

OF Klik hier om meer GSUS te shoppen

 

Wat vind jij van deze jas?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie