GASTBLOGGER LAURA: TE LEUKE OUTFITJES


Door: Laura

‘Het ziet er allemaal gezond uit en… het is een meisje!’ Tranen met tuiten heb ik gehuild. Van geluk uiteraard. Gezond! Een meisje! Pff, ontelbaar zijn de keren dat ik in de winkel met de leukste shirtjes, jurkjes en schoentjes in mijn handen stond, fantaserend over mijn eigen kleine meisje..

Dus daar, op dat moment van mijn twintig wekenecho – nou oké, een paar dagen later – startte mijn zoektocht naar hippe, te leuke outfitjes voor kleine coole meisjes. En dan natuurlijk in het bijzonder voor mijn eigen kleine coole meisje dat papa Ronald en ik, Laura 32 jaar, de naam Jackie hebben gegeven.

We zijn al heel wat kleertjes en vooral heel veel schoentjes verder. Maar nu Jackie écht geen baby meer is, de anderhalf jaar nadert, loopt en kleertjes zitten zoals ze horen te zitten (want zeg nou zelf, leuk hoor zo’n mini baggy broekje of hip rokje, maar wat zie je daar nou van bij zo’n liggende baby?), begint het echte werk!

Toch heeft het ontwikkelen van een eigen Jackie-stijltje wel wat tijd gekost. Ik kocht namelijk vooral gewoon alles wat ik leuk vond (en dat binnen mijn niet geheel oneindige budget paste). Dat resulteerde in heel veel verschillende stijltjes. En eigenlijk (daar kom ik al schrijvend achter) is dat haar stijltje geworden; een mix van verschillende stijltjes. De ene keer maken we het heel bont met een fluorroze shirtje gecombineerd met luipaardlegging (oei fout!) en de andere keer is ze lekker ‘kakkie’ met haar donkerblauwe wollen manteltje en beige ballerina’s onder haar spijkerjurkje. Maar altijd is het wel ‘echt Jackie’.

Even terugkomend op dat niet bepaald oneindige budget.. Dat maakt een fashionista creatief. Dus probeer ik de leukste lowbudget items te combineren met de wat duurdere merken. Zo heeft Jackie soms zomaar een Zaratje (spijkergilet) en een Zeemannetje (maillot) aan gecombineerd met een hip tijdloos (helaas niet maatloos) jurkje van Tumble ‘n Dry met luipaardprint schoentjes van Zecchino D’oro. Ik vind het een sport om hippe trendgevoelige items voor  weinig geld te scoren (denk ook Primark of nieuw voor een prikkie op Marktplaats), waar het goedkope niet aan af is te zien. Dit doe ik door ze te combineren met mooie stukken van de wat duurdere merken (ook Imps & Elfs, Vingino,Tommy Hilfiger etc). Een succes? Oordeel zelf maar!

gastblog kindermode

gastblog kindermode

gastblog kindermode

gastblog kindermode

gastblog kindermode

gastblog kindermode

Bedankt Laura voor je leuke gastblog!

Wil jij ook gastbloggen voor 1X? Stuur dan een mailtje met je motivatie en foto’s naar monica@kindermodeblog.nl

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Inge
    Posted 12 november 2013 11:51 0Likes

    Leuk!!! dat shirtje met die veren is ook superleuk… waar is die dan van??
    hopelijk zien we nog eens een (gast)blog van je.

Plaats een reactie