LEUKE WINTERPAKKEN EN SKIKLEDING

Om heel, heel eerlijk te zijn, zijn skikleding en winterpakken nou niet de fashion items waar je mij ‘s nachts voor wakker mag maken. Maar omdat mijn man de wildste skiplannen heeft met mijn prinsesje Doutzen en zij er zelf ook steeds vaker over begint, houd ik voorzichtig al eens mijn ogen open als het gaat om ‘hippe’ skikleding voor kinderen. En zoals je weet werk ik graag met de items en kinderkleding van name it en wat zag ik daar? Juist ja. Best wel heel erg leuke skikleding! En eigenlijk is die kleding ook wel heel erg fijn en lekker warm voor als je niet op wintersport gaat, maar toch de Nederlandse kou wil trotseren. Want heus, die komt nog wel. Omdat ik soms vragen krijg van moeders of ik nog leuke winterpakken of skikleding weet – en dit meestal niet meteen kan beantwoorden- bracht mij dit op het idee om er toch een keertje over te bloggen. En er was natuurlijk geen sneeuw, maar de kinderen -Nanna en Derk- vonden het geweldig om te doen alsof 😉 Dus we zijn lekker met de slee naar buiten gegaan en hebben wat kiekjes voor je gemaakt.

Klik hier voor meer winterpakken bij name it

 

Meer ski en winterpakken van name it vind je hier

Plaats een reactie