GASTBLOGGER: DE OUTFITS VAN JOLIE


Ik ben Danielle 23 jaar. En woon samen met mijn partner Martin en onze kleine lieve schat Jolie van 21 maanden in de gezellige stad ’s-Hertogenbosch.

Ik vind het elke dag weer feest om in Jolie haar kast te duiken en haar leuk te kleden. Al vind ik het super belangrijk dat ze wel lekker in haar kleding kan spelen het is tenslotte een kind een geen barbiepop. En vanaf het moment dat ik wist dat we een meisje kregen ga ik graag de leuke winkels en online shops af. En als er dan een vakantie op de planning staat moeten daar natuurlijk leuke outfits bij. Dus hop achter die computer en de sites afzoeken naar leuke spulletjes. Ook shop ik graag over de grens zoals in Antwerpen of de geliefde badplaats Knokke. Want ik vind voor Jolie stoere dingen gaaf zoals de Unickz All stars maar ik zie haar ook graag in een mooi Klassiek jurkje van Lili Gaufrette of de mooie Franse merken Bonpoint en Tartine et Chocolat. Al ben ik ook echt fan van het mixen en matchen met duurdere kleding en wat goedkoper kleding zoals Zara en H&M.

En dan komt de dag dat je de koffers mag gaan maken voor onze super vakantie naar Ibiza. Mijn partner vlucht dan altijd als hij ziet wat ik allemaal wil meenemen. Vooral voor Jolie kan ik altijd moeilijk kiezen en gaat er altijd weer veel te veel mee. Dan scoor ik ook weer leuke dingen op de hippie markten daar zoals leuke haarbandjes of iets te schattige schoentjes!

Ik vond het een eer om voor Kindermodeblog een blog te mogen schrijven! En ik hoop dat jullie het ook leuk vinden?!

Thanks Danielle voor je inspirerende blog! En wat ziet Jolie er leuk uit!!

 Lijkt het jou ook leuk om voor 1 X gastblogger te zijn op Kindermodeblog? Mail dan naar frederieke@kindermodeblog.nl

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie