GASTBLOGGER CHIARA: DUUR & GOEDKOOP


Door: Chiara
Ik ben Chiara, 27 jaar, heb een relatie met Douwe en ben mama van Myla  (1,5). Eigenaresse van So Lovable en trouwe volgster van Kindermodeblog.
Zo’n twee jaar geleden werd ik na zelf jarenlang in de modewereld te hebben gewerkt geconfronteerd met kinderkleding toen ik zwanger was van Myla.   Er ging een wereld voor me open. Ik shopte me gek aan kleertjes, dekentjes en accessoires. Echt alles moest perfect!
De manier van kleden is waarschijnlijk een soort van genetisch bepaald en dank ik aan mijn moeder. Die kleedde mijn zusjes en mij altijd keurig aan. Van Naf Naf gecombineerd met Zeeman tot Scapino schoentjes die ze haar eigen maakte door er toffe veters in de doen. Iets wat ik nu pas waardeer als ik mijn fotoalbums van vroeger doorblader.
Ik koop het liefst kwalitatief goede kleding die ik tig keer kan wassen en wat er dan nog steeds netjes uitziet. Ja, wel meestal aan de dure kant. Maar ik shop daarnaast ook veel bij H&M en soms pluk ik wat leuke dingetjes bij de Wibra en Zeeman uit de rekken. Maar eerlijk is eerlijk, wij wonen in Friesland en dat is nou niet bepaald de regio waar je eindeloos de hipste boetiekjes af kunt struinen. Dus de zoektocht naar de perfecte outfits gebeurd meestal online.
Hoewel ik van tuttige jurkjes hou waardeer ik een stoere stijl ook enorm en probeer ik beiden wat te combineren. Want Myla is tenslotte een meisje, maar wel een wilde. Als de zon zich even laat zien weet ik niet hoe snel ik een van mijn favoriete jurkjes met bijpassende legging uit de kast moet trekken. Tadaaaa …. Babe & Tess …. i looooooove! met ‘romeinse’ sandaaltjes van Zara.
(nog belangrijker: ze vond ze zelf ook prachtig. Haar schoentjes worden aan iedereen ‘geshowed’: ‘Kijkkkkk!! Papa kijk! Soene mooooooie soene!’)
Combineren en een mooie balans vinden tussen goedkoop en ‘minder goedkoop’ vind ik een enorm leuke uitdaging. Maar goed het is zowat overal SALE dus ga er even flink op los….
so lovable
so lovable
Zara & Prenatal
so lovable
Zara outfitje
so lovable
so lovableJurkje Zeeman
so lovable
so lovableBabe & Tess

Thanks Chiara voor je leuke blog! Leuk om te zien hoe je ‘duur’ en ‘goedkoop’ mixed and matched!

Lijkt het jou ook leuk om voor  1 X gastblogger te zijn op Kindermodeblog? Mail dan naar frederieke@kindermodeblog.nl

Tags: , , ,

2 Reacties

 • door Anne van Brummen
  Posted 30 juni 2013 16:15 0Likes

  Leuk! Vooral het Babe&Tess jurkje. 😉 Hoe groot (lang) valt dat jurkje?

 • door SO-LOVABLE.NL
  Posted 1 juli 2013 09:13 0Likes

  Hoi Anne!
  Het jurkje valt net boven of op de knieën. 🙂
  Groetjes, Chiara

Plaats een reactie