HAPPY AUTUMN DAYS MET ESPRIT


Esprit!Wie kent dit merk nou niet? Van jong tot oud, iedereen heeft wel íets van Esprit in de kast hangen. Al sinds 1968 kleurt Esprit de modewereld en inmiddels zijn ze vertegenwoordigd in meer dan 40 landen. Esprit staat voor kwaliteit, voor de volwassenenlijn, maar zeker ook voor de kindermodelijn. Kinderen moeten kunnen spelen, en ongestoord kunnen genieten van misschien wel de mooiste tijd van hun leven. En natuurlijk moeten de moeders kunnen genieten van hun kids, en zich geen zorgen hoeven maken over gaten in broeken als hun kleine al kruipend de wereld ontdekt!

Happy Autumn Days
De herfstcollectie van Esprit heet ‘Happy Autumn Days’ en is een en al mooie pastel tinten en leuke prints! Voor de meiden vinden wij vooral de jurkjes en leggings helemaal te gek. Lekker girly, met veel verschillende tinten roze en paars, gecombineerd met bloemen en sterrenprints. Ook de baby girl collectie heeft een paar echte musthaves, wat dacht je bijvoorbeeld van de te cute longsleeve shirts met schattige prints? In de jongens collectie vind je stoere blouses en jacks in army kleuren en verschillende tinten blauw. De baby boy lijn is echt te schattig, met lieve blousjes en truien met print in blauw, groen en oranje. Er is ook een stoere touch gegeven aan de babycollectie met onder andere een te gave gebreide kabeltrui.

ESPRIT1

ESPRIT2

Partywear
Het is zo langzamerhand tijd om te gaan shoppen voor de kerfstoutfits en er is bij Esprit natuurlijk ook al gedacht aan de feestdagen! In de jongens collectie vindt je de meest schattige traditionele ‘Christmas Jumpers’ in een nieuw jasje. Niks ouderwets en uit de mode, Christmas Jumpers zijn helemaal terug! Ook in de meisjes collectie vindt je een aantal te gekke party items met tule, strikjes, glitters en pailletjes.

partywear

xmas jumpers

Outerwear
Last but not least; Esprit heeft onwijs schattige en stoere jassen voor (baby) boys en girls, die we echt niet ongemerkt voorbij konden laten gaan. Van zachte, wollige onesies en girly roze donsjacks tot stoere beige parka’s en donkerblauwe ski-pakjes voor boys! Take a look..

outerwear esprit boys

outerwear esprit girls

 

Wordt jij ook zo enthousiast van de kindermode van Esprit? Klik dan hier

Tags: , , ,

Plaats een reactie