H&M ALL FOR CHILDREN COLLECTIE


Morgen is het weer zover: Halloween. Wat is er nu leuker dan lekker verkleden voor een feestje of gewoon leuk voor thuis? En dit jaar kan iedereen er super fashionable bij lopen tijdens Halloween. H&M lanceerde in samenwerking met UNIFEC de nieuwe ‘All for Children’ collectie.  Jonge moeder en UNICEF ambassadrice Renate Verbaan presenteerde deze collectie tijdens een griezelige fashionshow.

De ‘All for Children’- collectie is geïnspireerd op een achttiende-eeuws gemaskerd bal, een sprookje met zeelui, zeemeerminnen en piraten met tattoos. Prachtige prinsessenjurken (net als Marie Antoinette ), stoere vampierpakken, superheldenpakken en nog veel meer. Naast deze pakken zijn er ook mooie accessoires binnen de collectie.

Met de nieuwe collectie steunen H&M en UNICEF een project dat ernaar streeft de kinderarbeid in Bangladesh en India terug te dringen en de toegang tot goed onderwijs en gezondheidszorg te verbeteren. Maarliefst 25% van de opbrengst gaat naar dit project! En wat is er nu leuker dan shoppen voor het goede doel? Wij weten in ieder geval zeker dat je kinderen er super uitzien in deze (verkleed)kleding!

Benieuwd naar de hele collectie? Klik hier om deze te bekijken.

H&M ALL FOR CHILDREN

H&M ALL FOR CHILDREN

H&M ALL FOR CHILDREN

H&M HALLOWEEN

1. Vampierpak H&M €17,95
2. Prinsessenjurk H&M €49,95
3. Zeemeerminnenjurk H&M €49,95 

Klik hier om de rest van de collectie te bekijken.

Wat vind jij van deze verkleedkleding? 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie