BONBON ON THE BLOCK = WEBSHOP V/D WEEK


Verslaafd zijn we. Aan alle mooie kinderkleding merken op BonBon on the Block. Deze webshop, met een ‘echte’ winkel in hartje Rotterdam, verkoopt o.a. Bobo Choses, Mini Rodini, Munster Kids, Molo, Fjallraven, I Talk Too Much en Popupshop. Need we say more?!

BonBon on the Block is een totaal lifestyle concept. Naast coole outfits en fantastische sneakers vind je hier ook unieke en (vaak) duurzame accessoires en speelgoed van bekende en minder bekende designers. Gelukkig zijn alle merken en producten die in de winkel in Rotterdam te koop zijn, ook te bestellen via de webshop. Dat scheelt ons weer een (duur) autoritje…;).

Wil jij nog even genieten van de uitverkoop? Goed nieuws: op dit moment vindt nog steeds de mega summer sale plaats op BonBon on the Block. Wij hebben nog heel wat afgeprijsde, super gave items van Bobo Choses gespot! Alle merken die we eerder vermeldden doen trouwens mee aan de sale. Maar ook de kleding van merken zoals Stella McCartney, Mini & Maximus, Finger In The Nose en Vans zijn flink afgeprijsd bij BonBon on the Block te vinden. Wees er wel snel bij, want op is op.

De fall/winter collecties worden ook al volop verkocht in de shop. Wist je trouwens al dat BonBon on the Block naast kinderkleding voor jongens en meiden ook geweldige babykleding verkoopt? Kijk lekker mee naar al het mooie inspiratiebeeld van komende herfst en winter.

Klik hier om lekker te shoppen bij BonBon on the Block.

Klik hier om heerlijk te shoppen bij BonBon on the Block.

Shop jij wel eens bij deze webshop? 

Plaats een reactie