KINDERKLEDING REVIEW: FIENE IN LITTLE PIECES


Door: Eline (mama van Fiene)

En toen viel er een pakketje op de deurmat. ‘Hoera!’ riep Fiene, ‘ik ben jaardig vandaag.’ Dat was niet helemaal waar, maar zo voelde het wel even. De kinderen vinden het papier vaak leuker dan de inhoud. Maar toen de mooie trui van Little Pieces tevoorschijn kwam, gaf Fiene het pakpapier wijselijk aan haar broertje zodat zij haar nieuwe aanwinst in alle rust kon bewonderen.

De laatste tijd is het voor ons best een opgave om de juiste kleren voor Fiene te vinden. Daarvoor kan ik drie – hele begrijpelijke, lieve en grappige, maar toch: pfffff – redenen opnoemen. Ten eerste wordt Fientje steeds kieskeuriger. Ten tweede kleedt ze zich sinds kort zelf aan. En tot slot draagt ze sinds ze zindelijk is het liefst kleding die heel makkelijk zit. De kreten: ‘Nee, mama, die vind ik niet zo mooi’ (of fijn, of gezellig, of lekker, of…), ‘Nee, mama, dat kan ik zelf, hoor’ en ‘Ik ben klaaaaahaaaaaar’ (gevolgd door: ‘ik kan zelf mijn broek omhoog doen, niet doortrekken mama!’) klinken dus met grote regelmaat door het huis.

Wat een feest dat deze trui aan alle eisen voldoet! Hij is voor de volle 100% door de ballotage: Fiene is de laatste tijd helemaal wild van dieren. Als we spelen gaan we altijd naar ‘de dierentuin’, ze bladert het liefst door het Beestenboek van Joëlle Jolivet, en haar lievelingsbroek heeft een print met hondjes erop. Dus voor een trui met een tijger wilde ze zelfs het kapotscheuren van het pakpapier voor één keertje wel aan haar broertje overlaten. Ze kan hem heel goed zelf aan- en uitdoen: De trui is een beetje aan de grote kant en dat is perfect. Sowieso koop ik kleding als het even kan een maatje groter, zodat ze er niet binnen een week uit is gegroeid, maar met al dat ‘zelluf’ aan-en uitkleden is het bijna een must. Leggings, sneakers, stretch-shirtjes en deze lekkere grote trui dus! De trui zit heerlijk: Hij valt soepel, is superzacht (ook na een paar keer wassen) en is heel lekker warm. Een schot in de roos dus. En hij is ook nog eens meisjesroze, een uitzondering sinds kleine Joep werd geboren en we stiekem best vaak voor uniseks gaan. De trui kan op een drukke en op een rustige print gedragen worden. Fiene blij en papa en mama blij! En… Joepje blij, want over een jaar verf ik hem gewoon donkerblauw en kan hij er ook nog van genieten!

Klik hier voor meer details van deze trui

Fiene 1

Fiene 2

Fiene 3

Fiene 4

Je shopt deze trui in verschillende kleuren hier

OF Klik hier om lekker little pieces te shoppen

 

Wat vind jij van deze trui?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie