KINDERKLEDING REVIEW: LEGGING LITTLE PIECES


Door: Claudia, mama van Nikki

Vandaag viel het pakje van Little Pieces bij ons op de mat. Leuk om deze mooie legging uit te mogen testen van dit nieuwe kinderkleding merk. Maar waarmee combineer je zoiets opvallends? Bij het openmaken was er nog een verrassing, er zat ook een leuk armbandje met sterretjes bij van Little Pieces. Nikki vond de legging en het armbandje meteen heel mooi.  Nikki draagt heel vaak leggings, want ze heeft vrij dunne benen, en een legging zit  mooi om haar benen. En ze vind ze lekker zitten, ook in de winter met Uggs, en met mooi weer met ballerina’s of stoere sneakers eronder.
Ik kende Pieces al van de Pieces winkel in de stad en heb daar zelf ook al vaker iets van gekocht, toevallig ook vaak leggings.
Leuk en verrassend dat ze nu ook een leuke lijn voor kinderen hebben, ik heb ook al hele leuke boxers voor de meiden gezien online. Ik ben erg benieuwd naar de rest van de collectie !

Ik heb Nikki zelf in de kast laten zoeken naar 3 combinatie mogelijkheden om de legging te dragen. Hier komen ze:
Dag 1 Vandaag heeft Nikki de legging aan getrokken met een shirtje van Bengh en het favoriete jasje van Scotch R’ Belle van haar zusje, en wederom de grijs met zilveren cowboy laarzen van Taft, de armband van Pieces en een shawl van Koin.

 

Dag 2

Nikki draagt de legging van Little Pièces  en de armband van Pièces met een jeans tuniek van Scotch R’belle, grijs met Zilveren cowboy laarzen van Taft en een bloemen haarband van Primark. Vandaag veel leuke opmerkingen op de broek gekregen…. En hij zit heerlijk zacht.

Dag 3

Nikki draagt de legging van Little Pieces met een top met wasbeertje van forever21, joggingshortje van scotch r’belle, een blazer van Petit Bateau en neon ballerina’s van Lelli Kelly. En natuurlijk het sterren armbandje van Pièces .

 

Nikki vond het weg leuk om de legging te reviewen, wat ons opviel is dat je ‘m ondanks de drukke print erg goed kunt combineren met van alles . We gaan de legging zeker vaak dragen, hij zit erg lekker, en we hebben nog veeeeeel meer combinaties in ons hoofd. En ik ga zeker vaker iets van Little Pieces aanschaffen. Superbedankt!!!

Klik hier om een kijkje te nemen in de webshop van Little Pieces  Helaas is de legging daar al uitverkocht, maar bij Kixx-Online zijn ze nog op voorraad, én in de sale.

Pssst! We geven ook nog een legging weg in maat 146/152! Plaats een link van jouw facebookprofiel op het Prikbord van Kindermodeblog met ‘ja ik wil deze Pieces legging’  en wie weet is ie dan van jou!

Wat vind jij van deze legging?

Tags: , , ,

Plaats een reactie