KINDERKLEDING REVIEW: JOEP IN TUMBLE


Door: Sandra (mama van Joep)

Een mail van Free dat we een kledingstuk mogen reviewen, leuk en spannend, wat zal er komen? Ook Joep ziet ernaar uit, het lijkt hem wel wat om ‘echte’ foto’s te maken voor internet, “ik wil ook wel in een blad hoor mam!”

En ja, daar kwam het pakketje met daarin het Tumble ‘n dry shirt voor mijn zoon Joep. In de kast van Joep liggen al meerdere kledingstukken van Tumble, het is zo’n leuk, mooi en stoer merk! In de was blijft het mooi en Joep draagt vooral erg graag de shirts. Joep is inmiddels 9 en heeft echt wel een eigen mening wat kleding betreft (erg jammer soms ;-). Het is dan ook gedaan met de ‘laagjes’. Hij gaat voor makkelijk zittende kleding, wat vooral makkelijk aan te trekken is en laat dit shirt dat ook zijn! Joep blij en ik als mama ook, want het shirt voelt lekker, staat goed en is net even leuker dan de gewone longsleeve. De knoopjes en het zakje op de voorkant staan hip en leuk, de print op de achterkant maakt het shirt stoer. De VW bus wordt uit het vet gehaald en de ‘fotoshoot’ kan beginnen!

We combineren het shirt met één van Joep’s lievelingsbroeken en ja, het staat geweldig! Aangezien het lekker weer is op het moment van het maken van de foto heeft Joep het shirt ook aangetrokken bij zijn Vingino korte broek, wat ook erg leuk staat voor bijvoorbeeld een koelere avond! Joep trekt het shirt niet meer uit na het maken van de foto’s, wat voor Joep echt een goed teken is!

Klik hier voor meer details van dit shirt


 

Klik hier om dit shirt direct te shoppen

OF Klik hier om meer Tumble ‘n Dry te shoppen

 

Wat vind jij van dit shirt?

 

Tags: , , ,

3 Reacties

 • door Annie Van Kouwen
  Posted 31 oktober 2013 21:17 0Likes

  Een top talent

 • door Mireille Onclin
  Posted 1 november 2013 02:22 0Likes

  model in de dop!!

 • door Martha Van Leur Aarsman
  Posted 8 november 2013 09:33 0Likes

  wat een fotogeniek kereltje,jouw kleinzoon!

Plaats een reactie