KINDERKLEDING REVIEW: ROSELINE IN LITTLE PIECES


Door: Natascha (mama van Roseline)

“WOW!” was de eerste reactie van Roseline toen deze onwijs gave jas bij ons werd bezorgd! Onze dieren liefhebber deed hem, zonder enig schuldgevoel, gelijk aan en keek mij gelukzalig aan; “Hij is echt super zacht mama, net een konijntje!” zei ze. “Niet echt hoor, maar net alsof,” was mijn reactie.

De volgende dag moest de jas natuurlijk gelijk aan en ze trok alle aandacht van leeftijdsgenoten en de klasgenoten van haar oudere zus. Conclusie; het is een absolute musthave als je de blits wilt maken. “Echt Cool” volgens haar oudere zus, die ervan overtuigd is dat de jas haar toch echt beter zou staan; typisch meisjes!

Pas sinds kort ken ik het merk Little Pieces; Roseline heeft namelijk recent met andere kleding geposeerd. Hiervoor was ik vooral bekend met het merk Pieces voor volwassenen; waar ik ook al erg over te spreken was. Als ouder vindt ik originele, gangbare en vooral comfortabele kleding voor mijn kinderen belangrijk. Little Pieces voldoet absoluut aan deze voorwaarden, is helemaal mijn smaak en is nog betaalbaar ook!! Niet geheel onbelangrijk in deze periode van recessie. Het materiaal is erg zacht en de designs zijn hip, maar zeker niet over the top. Daarnaast zijn de losse kledingstukken goed te combineren met basiskleding uit de kast, waardoor geheel nieuwe outfits niet aangeschaft hoeven te worden om de hippe, eigentijdse look te creëren. Ten aanzien van de jas, is de strijd hier in huis nog niet gestreden!

Klik hier voor meer details van de fake fur jas

Roseline 1

Roseline 2

Roseline 3

Roseline 4

Roseline 5

Roseline 6

 

Klik hier om deze jas direct te shoppen

OF Shop hier meer van Little Pieces

 

Wat vind jij van de fake fur jas van Little Pieces?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie