KINDERKLEDING REVIEW: SEINA IN LITTLE PIECES


Door: Denise (mama van Seina)

Ik zal me eerst even voorstellen, Ik ben Denise, 27 jaar en moeder van een dochtertje van 3 genaamd Seina. Ik schrijf mijn eerste review, ik vind het een klein beetje spannend maar ben tegelijkertijd dol enthousiast!

Na een paar dagen wachten lag het pakketje “eindelijk” in de brievenbus. Het eerste wat ik voelde toen ik de sweater uit de grote envelop pakte was de zachte stof… Mijn eerste gedachte was: als dit al zo fijn en zacht aan m’n handen voelt, hoe fijn zal dit dan zijn voor m’n dochter als ze dit aantrekt? Wat ons ook gelijk opviel aan de sweater is dat de print van velours is. “Lekker zacht he mam ” zei Seina terwijl ze met haar handje over de print wreef. Oohh wat worden wij hier blij van, een sweater die zacht, soepel en fashionable is.

Van het merk Little Pieces had ik wel eerder gehoord alleen had ik het nog niet eerder aangeschaft. Dus deze sweater is het eerste item van Little Pieces dat bij ons in de kast kwam te hangen, maar ik weet zeker dat het niet de laatste zal zijn.” Wij zijn verkocht ”.

Dan kwam nu het leukste gedeelte.. de combinaties maken. Samen stonden we voor haar kleding kast en voordat ik het wist had ik alle shortjes, broeken en treggings verzameld. Met z’n tweetjes hebben we er een paar setjes van kunnen maken en tot slot mocht Seina haar top 3 kiezen. zij moet er tenslotte in lopen daarom vind ik het ook belangrijk dat ze zich er prettig in voelt.
Het regent al ruim een week dus was het wachten op mooi weer. Gelukkig na regen komt zonneschijn! we hebben onze setjes ingepakt en zijn naar buiten gegaan.

Het eerste setje vond Seina het mooist. een korte spijker short met zwarte (strakke) legging, want als die bij haar knie holtes wat te los zit vindt ik het persoonlijk er niet mooi uit zien, spijkerblouse onder de sweater en ik zeg.. een leuke outfit voor alle daags.

Haar tweede outfit is een grijze spijkerbroek samen met de sweater. hier hebben we niet lang over na hoeven denken, met een paar stoere gympen heb je toch al snel een hele andere outfit.De sweater valt wat ruim daarom kan ze dit makkelijk aan met een zwarte tregging en zeg nou zelf.. dit zit toch het allerlekkerst voor de kids en het is ook nog eens super hip.

Wat ik zelf altijd leuk vind zijn de accessoires, dat kan zijn een hoedje en/of shawltje dat maakt het toch net even af. En brillen.. ik weet niet wat ik er mee heb maar ik vind het zo schattig staan. Normaal gesproken zijn het zonnebrillen maar nu de winter voor de deur staat kunnen we die niet veel meer dragen. Daarom heb ik deze keer gekozen voor een bril met gewone glazen.

Ik weet zeker dat Seina deze sweater vaak zal dragen, of we nou naar de peuterspeelzaal gaan of alleen een boodschapje maakt voor ons niet uit. Deze sweater van Little Pieces is overal mee te combineren!

Shop hier een look-a-like van deze trui

Seina 1

Seina 2

Seina 3

Seina 4

 

Klik hier om een vergelijkbare trui te shoppen

OF Shop hier meer Little Pieces

 

Wat vind jij van de tijgertrui?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie