SARA LOU VERSUS HAPPY SOCKS


Door: Danielle

Jullie kennen de uitspraak: Kleren maken de man. Ik wil daar graag een statement aan toevoegen: Sokken maken het kind. Een outfit maak je absoluut af met een paar ongelofelijk hippe sokken. Jullie hebben in de afgelopen blogs al een paar items voorbij zien komen, maar ik maak graag nog een keer van de gelegenheid gebruik om deze überhippe sokkies van Happy Socks te promoten. Wij zijn namelijk fan!

De gekleurde Happy’s uit Zweden zijn een musthave onder iedere outfit. Happy Socks ontwerpt ieder seizoen een geweldige collectie met kleurrijke designs, niet alleen voor kids, maar ook voor de papa’s en mama’s. Een hot item dus voor de hele familie. De maillots voor Sara Lou zijn niet aan te slepen en iedere ochtend is het bijna ruzie welke socks (mét roze) ze aan mag. Ook de kniekousjes zijn geweldig!

Hopelijk worden jullie net zo happy van alle Happy Socks als Sara Lou! Wat is jouw favoriete paar?

Klik hier om meer Happy Socks te shoppen

HS2

HS1

HS3
HS6
HS4

Klik hier om de Happy Socks te shoppen…

 

Welk paar Happy Socks is jouw favoriet?

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie