SARA LOU HAPPY MET HAPPY SOCKS


Door: Danielle

De afgelopen weken hebben we eindelijk weer eens wat mooie zonnige dagen gehad! Nee, jullie horen mij niet klagen, ik ben een gelukkig mens als de zon schijnt. Maar laten we nog niet te hard van stapel lopen qua fantastische weersverwachtingen. Ik weet het, we moeten positief blijven en dat doe ik ook. Die zomer komt wel, maar ondertussen blijven we wel zoeken naar kwalitatief hoogwaardige alternatieven die kleur geven aan ons leven. Soms om ons op te vrolijken als het toch weer even regent, of gewoon omdat we gek zijn op kleur.

Schattige zomerse open schoentjes kunnen nog niet iedere dag gedragen worden met blote voetjes en de jurkjes met blote benen, daar stijgt het kwik nog niet hoog genoeg voor. Maar gelukkig speelt Happy Socks hier kleurrijk op in. Zij ontwerpen de beste, hipste, en meest kleurrijke sokken met oh zo’n gave printjes. Zowel draagbaar voor nu als in de herfst- en wintermaanden. Zelfs in open schoentjes (waar ik eigenlijk niet zo’n voorstander van ben) staan de sokjes waanzinnig cool en ze zijn heerlijk zacht! De leopard-print is mijn allergrootse favoriet. Overal mee te combineren en helemaal de trend van nu 🙂

Happy Socks durft uitgesproken te combineren met kleuren en dat maakt de sokjes speels en draagbaar bij alle outfits. De standaard prints en kleuren kennen we nu wel, het wordt tijd om kleurrijker uit te pakken en dan zit je hier goed. Zowel voor jongens als voor meisjes is er een groot assortiment beschikbaar. Dus kijk snel op de webshop of er een paar kekke Happy Socks bij zitten. De maten lopen uiteen voor kinderen vanaf 4 maanden tot en met 12 jaar.

En als ik nog een laatste tip mag geven?! Kijk ook eens bij de Baby Gift Sets voor als je fleurig binnen wilt vallen tijdens een kraamborrel. Succes verzekerd!

HS3

 

HS1

HS2
HS5
HS7
HS8

HS4
Baby Gift Set

HS6

Happy Socks

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Jessica Wieberdink-Meijer
    Posted 28 mei 2013 16:34 0Likes

    Superleuk, ben ook echt helemaal klaar met grijze, witte en felroze maillots! Hier was ik naar op zoek.

Plaats een reactie