KINDERKLEDINGREVIEW: AIDEN IN MINI RODINI


Door: Sophary (mama van Aiden)

Helemaal happy toen ik hoorde dat ik mocht reviewen voor Mini Rodini. Ik ben altijd op zoek naar een te gekke print of een uniek item, iets waar Mini Rodini zich in onderscheidt. Ik ben dan ook helemaal fan en kon niet wachten tot de postbode zou aanbellen.
Naast dat de kleding voor mijn zoontje Aiden dus uniek, opvallend en stoer moet zijn, vind ik het ook belangrijk dat het comfortabel is. Het oudroze broekje van ribstof van Mini Rodini past perfect bij zijn kledingstijl en is een geweldig aanvulling voor zijn garderobe.
Aiden is nu bijna 1,5 jaar en is in de fase dat hij alles wilt ontdekken.. lopen, rennen, klimmen. Het oudroze broekje van Mini Rodini is hiervoor ideaal, want het heeft een stretchband, de ribstof is ook van stretch en de pasvorm is echt perfect.

Gezien er voor jongens maar weinig keus is in kleuren, ben ik erg blij met deze broek. Daar kan ik eindeloos mee combineren komende winter. Ik heb de broek deze keer gecombineerd met een capuchon sweater, colsjaal met pandaprint en winterjas. Het blijkt maar weer eens: roze is niet alleen voor meisjes leuk, maar juist ook heel stoer voor jongens. Dat is weer uniek aan Mini Rodini! Ik blijf zeker fan!

Klik hier voor meer details van het broekje

Aiden-001

Aiden 2

Aiden 3

Aiden 4

Aiden 5

Aiden 6

 

Klik hier om het broekje direct te shoppen

OF Shop hier meer van Mini Rodini

 

Wat vind jij van dit stoere broekje?

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie