ROSELINE IN LITTLE PIECES


Vandaag hebben we weer super hippe kindermode inspiratie voor je in petto: Roseline in verschillende items van Little Pieces. De sjaal, het tuniek/jurkje en het rokje met sterrenprint zijn helemaal van nu. En, ook super hip: de korte en lange broek met rits aan de achterkant! Combineer het korte broekje met leuke kniekousen en de sterrensjaal en je outfit is compleet. Het rokje met sterren maak je stoer door te combineren met gekleurde laarsjes of met een stoere denim gilet. Ook de rest van de collectie van Little Pieces is super hip; Girly & stoer!

Klik hier om meer Little Pieces te shoppen!

Roseline 4

Roseline 5

Roseline

Roseline 1

 

Shop hier meer leuke items van Little Pieces

Wat vind jij van Little Pieces?

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Natascha Oremus-Weijers
    Posted 2 oktober 2013 17:07 0Likes

    Alle kleertjes van Little Pieces zijn super leuk! De rok is een ware eye- catcher en Roseline voelt zich dan ook een echte DIVA! De high-waist broek met rits aan de achterkant is erg stoer en moet ook zeker gecombineerd worden met een strakke top om zo goed tot z'n recht te komen. Bij alle kledingstukken merk je dat het materiaal zacht en kwalitatief goed is; dat geeft zeker meer draag-plezier bij de kids!

Plaats een reactie