PHILEINE IN LITTLE PIECES


Het weer is nogal wisselvallig, maar wij gaan de kids nu toch echt wat warmer aankleden. Laat je inspireren door de herfstoutfitjes van de knappe Phileine! Ze draagt een heerlijke trui met diamantjes en de tekst “Diamonds are a girls best friend”, een vestje en een broek van Little Pieces. Met de schattige riempjes en de opvallende sjaal worden haar outfits helemaal afgemaakt. Combineer de schattige trui met een lekkere legging en stoere laarsjes, riempje er om heen, en voilà! Phileine ziet er stoer en toch echt girly uit en is helemaal klaar voor het herfstweer.

Klik hier om meer Little Pieces te shoppen!

Phileine - Little Pieces

phileine2

Phileine - Little Pieces Phileine - Little Pieces

Shop hier meer leuke items van Little Pieces

 

Wat vind jij van Little Pieces?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie