SARA LOU IN COWBOY BOOTS VAN CLIC!


Yesssss , hét moment van het jaar is weer aangebroken. Shoppen voor nieuwe schoenen!!! 🙂 En dat doen we graag! Ik moet eerlijk zeggen dat we vorig jaar een beetje te lang hebben gewacht met een kopen van een nieuw paar patta’s en daardoor was de keuze ook minder. Blijkbaar stormt menig ouder direct af op de nieuwe collecties, een soort Dolle Dwaze Dagen. Met zo’n run op de nieuwe kinderschoenen-collecties had ik nog geen ervaring, dus ik piste destijds een beetje naast het potje. Dit jaar neem ik geen genoegen met de modellen die als laatste overblijven, Sara Lou en ik willen zélf kiezen.

Uiteraard waren er weer genoeg twijfels, ga ik wéér voor donkerblauw? Een laarsje of toch een laag schoentje? Uggs (lekker voor de winter, maar daar heeft Sara Lou nu niets aan). Iets met glitters? Een felle kleur? Stoer of klassiek? Misschien is uiteindelijk té veel keuze ook niet echt gunstig voor het beslissingsproces. Het is ook nooit goed.. 😉

Maar het resultaat mag er zijn. We zijn geslaagd voor een super stoere cowboy boot van Clic!, gekocht bij TienTenen in Eindhoven. En laat ik nu net in Eindhoven wonen 🙂 Zij bieden een uitgebreide collectie, voor ieder wat wils. Het merk Clic! is perfect voor kinderen die ‘last hebben’ van hele smalle voeten. Zelfs dit stoere laarsje zit als gegoten. Ik heb de boots gecombineerd met een gave skinny jogging pants en met de nieuwe collectie kniekousen van Happy Socks met daarop een grijze wollen broekje van Zara. Qua kleur en stijl overal mee te combineren!

Wat vinden jullie van Sara Lou’s nieuwe boots?

Clic3
Clic6

 

Clic4

Clic2

Clic1

Clic5

 

 

Klik hier om de cowboy laarsjes van Clic te shoppen…

Tags: , , , ,

0 Reacties

 • door Silvia Mulder
  Posted 1 oktober 2013 06:54 0Likes

  Hoi hoi, ik zou wel graag willen weten waar dat gave lange vest vandaan komt? zoiets zoek ik al een tijdje voor dochterlief. Bedankt vast

 • door Danielle Wildemast
  Posted 1 oktober 2013 07:39 0Likes

  Hi Silvia, het vest is van KidsCase. Het is van vorig seizoen, maar de @Toverspiegel in Eindhoven heeft het nog in har collectie. Kijk even op http://toverspiegel.com/truien-en-vesten/929-fats-gardigan-000744018552.html

 • door Renske de Jong
  Posted 1 oktober 2013 09:02 0Likes

  Dat wil ik ook vragen, leuk vest!!!!!!

 • door Danielle Wildemast
  Posted 1 oktober 2013 09:22 0Likes

  Bij deze vind je het antwoord hierboven 🙂

 • door Sigrid Sloot
  Posted 13 oktober 2013 15:19 0Likes

  Erg leuk! En mag ik ook vragen waar die lange broek vandaan komt?

 • door Sigrid Sloot
  Posted 15 oktober 2013 14:03 0Likes

  k Heb de post over de broek inmiddels gevonden!

Plaats een reactie