HUGO BOSS: JUST LIKE DADDY


Bij Hugo Boss denk je misschien niet direct aan kinderkleding, maar ze verkopen wel degelijk super stoere items voor jongens. Van schattige mini-me en smart/casual looks tot sportswear en baby spullen. Je vindt bij Hugo Boss kids klassieke looks, met onder andere colbertjes, vestjes en gilets in verschillende tinten blauw en grijs. Smart casual looks met hippe polo’s in rood en geel en stoere sportswear items voor boys van 18 maanden tot 15 jaar.

De lijn met babyspullen van Hugo Boss is perfect als kraamcadeau of voor je eigen newborn! Schattige, zachte onesies, slofjes, schoentjes en slabbetjes, ze hebben het allemaal. In de nieuwe collectie vinden we zelfs een diperbag just for daddy!

Maar, het allerleukst zijn toch wel de mini-me looks van Hugo Boss. Hoe schattig is het om jouw babyboy voor een feestje in een mini-pak te hullen; Just like daddy!

Houd Kindermodeblog goed in de gaten want binnenkort gaan we op zoek naar reviewers voor een aantal te gekke items van Hugo Boss!

Klik hier om direct te shoppen bij Hugo Boss

OF Shop hier een look met Hugo Boss

Boss 1

Boss 2

Boss

 

Wat vind jij van Hugo Boss?

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie