JUUL IN PITTIG ROZE


Door: Jerr

Meisjes dragen roze, en vaak veel roze. Ik vond deze kleur eigenlijk nooit zo heel leuk en toen wij erachter kwamen dat onze tweede een meisje zou worden maakte ik er een sport van om zoveel mogelijk leuke kleertjes in allerlei kleuren behalve roze te kopen. Dat lukte me aardig hoor want een nog ongeboren Juul had binnen no-time een kleding kast vol leuks hangen! Het duurde niet lang voordat de kleur roze ons huis in kwam. Ik liet het op me afkomen en op een gegeven moment kocht ik zelf ook roze, want hé, het was tenslotte een meid. Oud roze werd bij mij al snel favoriet voor Juul, het stond haar zo schattig.

Nu schattige Juul steeds pittiger – lees kleine bengel- wordt moest er natuurlijk ook een pittiger kleurtje roze in huis komen. Hard roze vind ik nog altijd wel wat gewaagd bij Juul. Ze heeft een wat lichtere huid en wat rozig haar. Dat rozige haar is ons trouwens nog steeds een raadsel. Waar dát toch vandaan komt? I really don’t know..! Maar ik vind het stiekem wel erg leuk. In het pittige setje vanName Itis onze bengel toch ook weer erg cute. Ok ik ben om. Ik laat alle kleuren roze toe in Juul haar kleding kast.

Juul draagt deze week een setje van Name It. Een leuke roze slim pants met luipaardprint en bijhorend shirtje.

koekkoek name it juul

Juul hele outfit

vestje en name it broek

name it broek met hart

broekie

pasta companie name it

Shop hier dit leuke luipaardprint broekje van Name It

Name It heeft dit seizoen nog veel meer leuke, pittige en betaalbare items, dus een bezoekje aan deze leuke site is zeker de moeite waard!

Liever in real-life shoppen? Kijk dan hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

Wat vind jij van het luipaardprint broekje?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie