EMILE ET IDA OUTFIT MIAH


Online shoppen heeft natuurlijk drie miljoen voordelen in ons drukke bestaan. Rennen, haasten en vliegen. We draaien onze hand er niet voor om. En online shoppen past perfect in dat plaatje. Maar zo nu en dan is een paar uur kwalitatieve shopping time ook wel erg lekker. Dan ga je even lekker de stad in. Winkeltje hier, winkeltje daar en ergens lekker een kop koffie drinken en een broodje eten. Heerlijk alleen of gezellig met je kids. Ik ben gisteren ook met mijn meisje de stad in geweest en dat was erg gezellig! Meestal gaan we even naar H&M en Zara, maar ook altijd even naar Noahs. Ik heb daar gewerkt en ik kom er nog steeds hartstikke graag. De kleding is leuk en de sfeer is top. Ook voor Kindermodeblog kom ik regelmatig bij Noahs om collecties te bekijken en om inspiratie op te doen.

Eén van die leuke kinderkleding merken die er bij Noahs voor mij uitspringt is Emile et Ida! Een geweldig Frans kinderkleding merk gemaakt van fijne stoffen in mooie kleuren en leuke prints. Daarom vandaag een inspiratie outfit met Emile et Ida! Miah draagt een zachte trui met een broekje van Zara. Have a fashionable day!

Ben jij al wel eens bij Noahs in Utrecht geweest?

Klik hier voor meer informatie over de winkel

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-57

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-58

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-60

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-59

Ben jij al wel eens bij Noahs in Utrecht geweest?

Klik hier voor meer informatie over de winkel

 

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,