MAAN IN NAME IT


Door: Micha

Wow, deze keer shirts en broeken van Name it! Favoriet merk van heel veel moeders en nog veel meer kindjes! Niet alleen om de goede kwaliteit, maar ook om de betaalbaarheid. Omdat wij graag álle opties open houden, wilden we de broeken en de shirts niet combineren. Dus zijn we Maan z’n kast in gedoken.

Als eerste de groene broek met de bretels. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit echt weet wat ik nou met bretels aan moet. Ja, ik heb op andere foto’s gezien dat je ze lekker cool kan laten hangen of ‘gewoon’ aan kan doen. Maar ik weet niet, ik mijd ze eigenlijk altijd. Maan was wel meteen into de bretels. Om z’n schouders gingen ze en niet anders. En die broek ging ook niet meer uit trouwens die dag. Wat mijn plan om de rest van de ‘setjes’ te fotograferen dus danig in de war schopte!

De rode broek heeft geen bretels , dus dat was een makkie 🙂 Allebei de broeken zijn van een dikke -bijna jeans- kwaliteit en hebben een beetje stretch. De maat 116 is voor maan nog net iets aan de grote kant, maar over een paar maanden is die rode echt ‘n skinny en dan is die stretch wel lekker. Ik moet zeggen dat ik dat Maan het liefste in skinny broekjes zie!

De shirtjes zijn ook allebei van een iets dikkere kwaliteit. Wat ze natuurlijk perfect maken voor de herfst en winter. Vooral ook het shirt met de col. Oh, how I love de pasvorm van dat shirtje. Precies langs het bovenlijfje! Staat ‘m zoo gaaf. Het andere T-shirt is iets wijder en heeft ook een bredere hals. Dat love ik dus ook heel erg! In dit shirt kan Maan nog even lekker groeien. En hebben jullie die verassing aan de binnenkant van het shirt al gezien? Maan heeft ‘m nu aan en iedereen, inclusief de mensen voor ons in de rij van de supermarkt, moeten van ‘m eventjes kijken hoe speciaal dit shirt is. Dus check it out!

 Klik hier om naar name it te gaan

 


Ga lekker shoppen bij name it OF

kijk hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

Wat vind jij van de outfitjes van Maan?

Tags: ,

Plaats een reactie